Zwemlessen

Swim’s Cool werkt met kleine groepen van maximaal 8 kinderen op verschillende niveau. De zwemlessen zijn iedere vrijdag- en dinsdagmiddag.
Voor de lessen op vrijdagmiddag kunnen we door de vele aanmeldingen directe plaatsing niet altijd garanderen. We vertellen u graag over het actuele aanbod en de mogelijkheden. Voor de dinsdagmiddag zijn er in de nabije toekomst wel plaatsen.

Vraag hier het document aan met leuke tips voor watergewenning en voorbereidende oefeningen voor de zwemles.

SuperSpetters
Als één van de eerste zwemscholen in de regio mogen wij de zwemlessen inrichten en afsluiten met het KNZB ‘SuperSpetters’ diploma en daar zijn we trots op!
Bij SuperSpetters staan tijdens de zwemles plezier en veiligheid voorop, waardoor de kinderen ervaren hoe leuk zwemmen is. Dit sluit precies aan bij de uitgangspunten van onze zwemschool.gk1603129187

Kinderen vanaf 5 jaar krijgen in kleine groepjes van 8 zwemles. Na de periode waarin kinderen gewend raken aan het water, worden eerst de crawlslagen aangeleerd en vervolgens de enkelvoudige rugslag en de schoolslag. We vinden het belangrijk dat kinderen het hele traject tot en met het C-niveau doorlopen en zwemvaardig zijn. SuperSpetters biedt dit in 1 pakket, de kinderen sluiten de lessen af met het KNZB-diploma. Dit diploma geeft aan dat het kind zwemveilig is: het diploma staat gelijk aan het behalen van zwemdiploma C in het Nationaal Zwem-ABC.
Vraag hier het document aan met de doelen van de SuperSpetters periode 1-10.
Meer info over SuperSpetters
Lesduur: 45 of 90 minuten
Inschrijven | Tarieven

SwimSpetters
6759164 - children at pool, happiness and joyHet is goed om kinderen vanaf 4 jaar regelmatig met water in aanraking te laten komen komen. Daarom zijn zij natuurlijk ook welkom bij Swim’sCOOL en zullen in de lessen ‘SwimSpetters’ worden voorbereid op de SuperSpetters zwemlessen. Uiteraard kijken we ook hier weer naar ieder individueel kind om te bepalen of het toe is aan het volgende level.
Bekijk hier de doelen van de SwimSpetters lessen.
Lesduur: 45 minuten
Inschrijven | Tarieven

sc6SwimSpecial
Ieder kind is uniek, sommige kinderen hebben een bijzondere eigen aanpak nodig en leren beter in een kleine groep. Swim’s Cool heeft de kennis en ervaring in huis om ook voor deze kinderen zwemlessen  in goede banen te leiden en plezierig te laten verlopen. In  overleg met ouders en kind bekijken we wat de beste aanpak, groepsgrootte en lesvorm is voor uw kind. Voor meer informatie neem dan contact met ons op.
Lesduur: 30/45 minuten

INFORMATIE OVER HET KLEDING ZWEMMEN
Iedere 2e dinsdag en 2e vrijdag van de maand is het zwemmen met kleding!!
kleding zwemmen

SwimAlways – zwemles voor volwassenen
Ook altijd al willen leren zwemmen of je zwemdiploma halen? Je bent nooit te oud om te leren. Ook als volwassene ben je van harte welkom bij seniorSwim’s Cool. Ervaren leerkrachten geven de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om goed te leren zwemmen.
Lesduur: 45 minuten
Inschrijven | tarieven op aanvraag*
*tarieven op basis van groepsgrootte.

SwimSkills – Nieuw!!
Kinderen die al een B,  C  of SuperSpetters diploma hebben kunnen nu ook bij Swim’s Cool terecht. Hiervoor zijn de zwemlessen ‘SwimSkills’. In deze lessen wordt op een leuke manier gewerkt aan zwemveiligheid en zwemvaardigh45903151 - little girl creates bubbles under water in the pooleid. In wekelijkse lessen van één uur werken we aan het verbeteren van de zwemslagen en leren we technieken om je nog beter te kunnen redden in het water, reddend zwemmen, snorkelen, … natuurlijk alles op onze Swim’s Coole manier.
Met deze zwemlessen werken we niet naar een diploma toe, maar krijgen de kinderen Swim’s Cool certificaten voor de verschillende onderdelen.
Iets voor jou? Schrijf je dan snel in. Misschien is het leuk om samen met een vriendje of vriendinnetje aan te melden voor nog meer zwemplezier.
Lesduur: 45 minuten
Inschrijven | Tarieven

©2017 Swim’s Cool | Slegers&Clement VOF – Alle rechten voorbehouden

Advertenties