Wie zijn wij

André Slegersandre2

André is bevoegd zwemleraar en heeft ruime ervaring in het verzorgen van zwemlessen voor jong en oud. Hij heeft ook gewerkt als leraar speciaal basisonderwijs met als afstudeerrichting bewegingsonderwijs en een specialisatie leerkracht speciaal onderwijs, daarnaast is hij onderwijsadviseur met een heldere kijk op het leren van kinderen.

Michelle Clementmies2

Michelle heeft net als André de opleiding leraar basisonderwijs afgerond en werkte diverse jaren als leerkracht in verschillende groepen. Op dit moment is zij onderwijsbegeleider bij KEii. Michelle heeft  binnen de zwemschool een coördinerende en ondersteunende rol, is het aanspreekpunt voor ouders en verzorgt de communicatie.

Rita ZweegersSchermafbeelding 2017-09-20 om 10.35.19

Rita geeft al vele jaren zwemles aan verschillende doelgroepen. Met deze brok aan ervaring begeleidt ze met passie al vanaf september 2016 veel kinderen bij Swim’sCool naar het SuperSpetters diploma. Rita geeft op dinsdag- en vrijdagmiddag zwemlessen.

Rob AartsSchermafbeelding 2017-09-20 om 10.35.26

Rob geeft al lessen bij Swim’sCool vanaf 30 september 2016. Hij is opgeleid op het ROC Tilburg tot leraar sport en beweging en is bevoegd zwemonderwijzer. De kinderen krijgen op vrijdagmiddag van Rob zwemles.

Pieter ten Holt

Schermafbeelding 2017-09-20 om 10.35.12Pieter is in mei 2017 als assistent begonnen bij Swim’sCool. Hij heeft het vak ervaren bij collega’s Rob, André en Rita. Inmiddels weet hij dat hij het lesgeven dankzij de speelse onderwijsmethode hartstikke leuk vindt. Inmiddels is Pieter begonnen met de opleiding en verwacht die voor de zomer van 2018 af te ronden. Pieter wil graag zijn enthousiasme voor water overbrengen en is op dinsdag- en vrijdagmiddag in het bad te vinden.

Nabil DouhouSchermafbeelding 2019-04-16 om 13.41.08

Nadat Nabil ervaring heeft opgedaan bij andere zwemscholen geeft hij vanaf januari 2018 zwemles aan de kinderen bij Swim’s Cool. Het geven van zwemles ziet hij als een samenwerking met kinderen. Nabil: ‘Kinderen zijn zo onbevangen en creatief. Ik helpt ze graag met leren zwemmen wat mij vervolgens inspiratie geeft in mijn dagelijkse werk bij het op zoek gaan naar creatieve oplossingen voor abstracte, wiskundige problematieken.’ Nabil geeft les bij Swim’s Cool op dinsdag- en vrijdagmiddag.

©2019 Swim’s Cool | Slegers&Clement VOF – Alle rechten voorbehouden

Advertenties